Thursday, 25 April 2013

Takde Kogheje

Assalamualaikum :)
hello hemsem boys and taff girls..

Ikut hati yang menggebu-gebu seperti gebunya saiz aku sekarang ni akibat mengambil makanan secara tidak terkawal, memanglah hendaknya ku hapdet blog ni dengan sekerap yang mungkin.
Tapi, apakan daya. Gebu lagi perasaan malas tu.. Bahaha :)

Ye, aku bukan nak canang tiga ploh patploh kali yang aku ni tak kerja lagi. 
"Habis tu, pahal tajuk entry lu tu TAKDE KOGHEJE?"

Dahnya, jobless pun ada kerja lain yang menunjukkan dia tu TAKDE KOGHEJE a.k.a banyak noo masa terluang.. hahahaaha.. Memandangkan aku dah bosan tahap Ultraman Taro Tora datang lagi ni, aku pun tergolong dalam golongan yang BANYAK NOOO MASA terluang.

Namun, tak dinafikan yang aku ni kadang-kadag bizi jugak. 
"Dah tu, mananya yang TAKDE KOGHEJE sangat tuh??"

Baiklah, ni ha!!


YA!! Main GAME...
"Ek eleh..main game bodoh budak tadika"

Ya.. nama pun release tensen.. Janji hati happy :)
Baiklah anak-anak sekalian, saksikanlah~~~~ ewah.. (dangdut pula)

Next level please..

tengok arahan dulu

boleh main.. YEAY!!

Dah sampai destinasi

Tamat

"ARGH!!! nyesei buka.. ntah hape-hape"

Maaf kawan. Saje nak buat point. hahahaha
*****
Geram dengan adik yang main game kat henpon canggih, nak compared henpon aku yang suku kaum 3310.

10 comments:

Farhana Sukre said...

memang tak dak kerja! haha

marcella said...

ana:

hahaha..tak dak keja sangat-sangat..hahahaha :)

kajaharuna said...

alahai comel nye gebu main games budak tadika..

hehe

marcella said...

kaja:

hehehhe..gebu la sangat..
*sekali sekala jadi kanak-kanak riang :P weee~~

Ibnu Kassim said...

baa~ CAK!!

syg dh abis belajaq ka?? tgu posting??

zulhilmi tempoyak said...

smudah ABC je ke.. heheh

Amanina Sofea said...

wahh..seronoknya bermain :)

marcella said...

roy:

baa~~ CAK!!

ye..dah habis blajaq..tengah tunggu posting.bila nak post pun tatau.. :P

marcella said...

zulhilmi:

ye..semudah D E F G..Z!! :)
hehehe

marcella said...

Amanina Sofea:

wah!! seronok sangat :)