Monday, 14 January 2013

Tangan Tak Berbedung??

Assalamualaikum..

Hello guys n girls... Memandangkan aku ni pompuan, kena tegur guys dulu.. Takde motip.

Ok la, aku rasa layak intro tu ditong sampahkan kalau cenggini jawab exam. Tangan tak berbedung? Apakah? Adakah ular tedung ada tangan?
 
Bukan. Selalu, baby yang baru lahir kan mesti kelubung satu badan, bebungkus. Tu namanya bedung. Bedung, bukan Bedul. Ayo..

Aku rasa sejak dua tiga empat menjak ni, tangan aku semacam ada extra poweroot tongkat ali la. Yela, apa yang aku pegang semuanya semacam punah. Dulu, kalau ada kes cam ni, orang cakap "tangan tak berbedung ke apa masa kecik-kecik?"

Tapi, aku rasa bukan kes bedung tak bedung, tapi kes terlebih tenaga jantan dalam diri aku ni.. piuu.. Padia ni, padia ni?? Layans~~


Syok-syok main, tiba-tiba:


Aii, gelap skrin.. Pe kes?? Bukan TV je..malahan ini juga:


Dan ini juga:


Lappy aku yang mula-mula arwah.. Sekarang aku menumpang ihsan lappy adik aku..sobs..sobss

Tapi, paling RARE dalam sejarah tangan hikmat super power aku ialah:


Ha!! Konci grill umah yang berjaya tangan halusku ini punahkan.. Ya!!
******
Ini namanya TANGAN BADANG. Sekian. :)

18 comments:

haziq said...

naseb aku budak elek

boleh la repair sket

jahanam barang aku

marcella said...

haziq:

puii..poyo

adza irdawati said...

tangan ada kuasa dan aura superman ni hehehe

marcella said...

kak adza:

hehehe..superman pun nanges kalau dengar :)

cik nurul said...

uishhh, bahaya ko ni cik mimi oii..
jangan nanti dah kahwin, tangan laki ko, ko patahkan pulak. naya.. naya..
bhahaha :p

marcella said...

ain:


hahaha..mana boleh patahkan..tempat nak bermanja..hehehe

cik nurul said...

ceh, tau pun nk bermanja, kalau tak ganas je memanjang. hahaha

fadh leyanie said...

peh..wanita besi..wanita besi..kuatnya ekau, sampai patah kunci atau kunci tu rapuh diperbuat dari plastik :P

marcella said...

cik nurul:

ain ku syg...tau la..ganas memanjang dgn kaum hawa je..lau kaum adams ni,kjadi jelly aku..lembut, meliuk lentok..ahahahaha

marcella said...

fadh~~~


erm..kunci tu rapuh..dibuat drpd plastisin mungkin..hehehehe :P

WAHIDA ALIAS said...

tahniah berjaya mematahkan kunci.ganasnya.haha

Shawn Razaleigh said...

elok p spital tukaq tangan robot

محمد رازيق said...

tgn tak bedung tu boleh modifie jd tgn badang tak? hehe. amboi patahkan kunci naa. hehe

marcella said...

wahida alias:

tenkiu tenkiu..hehehe :)
*bukan ganas, tapi "TER"kuat..kikiki :p

marcella said...

shawn:

lu blh tak tolong operate??gua nak jadi robocop versi pompuan cun :D

puii

marcella said...

mohd raziq:

boleh..tangan badang versi pompuan..
*err..kunci tu bunuh diri la =.='

inche hlovate said...

ganaz mu ni hihi

Marcella said...

inche hlovate:

hehehe..ganaz-ganaz ayu gitu :)