Friday, 21 December 2012

Malang Berbau

Assalamualaikum...

Hiho guys.. Fuh.. Lama gila gua tak hapdet blog.. Eh, gua pulak.. Ok, sekarang aku nak share tentang MALANG.. Orang pernah kata "Malang Tidak Berbau". Tu semua ada benarnya..Yelah, siapa yang boleh tau dia bakal ditimpa bencana melainkan memang dia sengaja tempah bala.. Hahaha..

Tapi, baru-baru ni aku hampir juga la bau malang tu.. See.. "HAMPIR".. Tapi masih juga gua tak alert yang gua ni malang.. Eh, gua lagi.. mungkin mood panas masih ada lagi.. Apa yang gua pot-pet pot-pet, korang pun pening.. Ok, layanss..

1 hari tu, ini yang terjadi:


Jadi, gua pun pergi la NOVA.. Sila terbalikkan:


 So, gua soping-soping la banyak.. Nak mendapat "reghe" murah punya fasal.. Tapi, gua ada smell something:

 
Tak pernah gua beli perfume NOVA wangi cenggini sampai luar kotak.. Selalu gua beli "Wanita Dunia" takde bau kuat gini.. Tapi, masalahnya gua tak terus buka.. Yela, gua tak jakun a.k.a batak.. Lepas 2,3 hari, gua rasa terigin nak guna..

Sekali gua bukaaaa..............:


Denggg!!! Patut bau kuat semacam.. Kepala sudah putus dari badan bhaii.. Itu minyak sudah keluar.. Gua hira beli botol kosong.. Jilake.. Opps.. Maaf.

So, kesimpulannya.. Malang itu pun berbau. Sekian..
*****
Penyudahnya gua beli perfume cikai jugak. :)