Monday, 5 November 2012

Finally Final

Assalamualaikum..

Hello darlings, hot babes & handsome.

Waduh-waduh.. Ya ampun, lama sungguh tinggalkan darlings. Maklumlah, busy bergelar final year student kononnya. Tapi, hari ini dengan rasminya saya mengumumkan.... *bunyi cak lempang lempong

Berakhirnya Last Paper!!

Yeah, apalah sangat habis last paper kan? Aku takdelah happy sangat nak habis belajar ni sebab aku lepas ni dah tiada peluang nak berkasih senda gurau dengan classmates aku, Cik Rumet.. huuu..sobs..sobs.. Hari ni takde lukis-lukis.. *Kesian kena baca panjang-panjang..

OK, disebabkan aku memahami gelora dan gelodak perasaan nak baca berkajang-kajang, nah!! Aku bagi entry special.. 5 tahun 5 bulan aku bersama mereka. Bukan sekejap beb..huu.. *kesat hingus.ceit! Gambo~~~

My Mentor & Classmates

Fuhh... Kesegaran Nafas dengan mentos

Sebelum ni, aku dok busy fasal Seminar Kajian Tindakan. Yeah, nak membentang tesis dengan bilangan kami yang 5 kelas ni, memang azab nak mengabehkannya. Ada 93 orang, 93 intervensi yang aku dengar. Antara peserta + urusetia seminar:

Sebahagian "budak" major prasekolah

Lepas tu busy annual dinner.. Dalam kebasahan hujan, kami meredah kepekatan malam:

Last Annual Dinner

Then busy makan-makan dengan girlfriends:

Makan Sampai Lebammm: Flamming Shah Alam
Sila abaikan pinggan yang tinggal kulit udang, mangkuk yang tinggal sisa sup & tom yam, meja yang macam baru lepas melepaskan kebuluran.. Sila abaikan.. hahahaha..

Mangsa Kelaparan.. muehehehe

dan akhir sekali, aku nak berkongsi kegembiraan sebab selama 5 tahun setengah ni aku tak pernah dapat.. sob.sob.. Banjir da blog ni dari tadi dok sob..sob.. Well, sebahagian kegembiraan aku kat sini ialah dapat Dean List.. Dean list kat sini sekitar 3.85 baq anggg!!

Aku selaku pelajar yang corot ni memang tak merasa la. Cuma rezeki aku tahun ni dan Cik Rumet. Sama main game, sama tidoq sampai kejung, sama dapat, kira okay la. Hehehe.. Alhamdulillah, rezeki..


Ok.. Rasanya cukuplah nak ganti update yang tertunggak