Thursday, 19 April 2012

Salah Faham

Assalamualaikum..


*Uhuk-uhuk...(batuk selepas tiup habuk yang tebal sampai kalau kumpul habuk ni boleh jadi bedak)
Ya, apa khabar semua pembaca?? Sihat?? Alhamdulillah.. Lama aku menghilang sebab kebizian yang melampau. *alasan lapuk..

Sungguh aih.. Takpe, kebizian tu akan berakhir tak lama je lagi. Oit..Oit.. Dah la.. boring sangat pendahuluan ko ni.. Alasan lapuk, merepek ntah apa panjang berjela.. So, terus masuk isi penting je la.. :)

Kes ni jadi masa mula-mula aku start praktikal. Ya.... 3 or 4 bulan yang lalu.. Citer lapuk, basi.. Tapi, aku nak jugak share pasal aku tak sempat nak lukis-lukis sume.. Enjoice...


Kes ni terjadi sebab salah fahamlah.. Kawan aku mesej bertanya tentang waktu bergerak ke sekolah, aku ingat dia tanya jam pukul berapa.. hahaha.. So, pastikan dulu diri korang paham denan apa yang disampaikan. Maka, tak terjadilah salah faham or miscommunication ni.. Seperti biasa, abaikan tulisan huduh tu.. Adios.

p/s: blogger da upgrade pon, aku baru tau..kagum sejenak and merenung kembali, "owh, betapa lama sudah aku mengabaikanmu sayang.." cewah.. :)