Monday, 5 November 2012

Finally Final

Assalamualaikum..

Hello darlings, hot babes & handsome.

Waduh-waduh.. Ya ampun, lama sungguh tinggalkan darlings. Maklumlah, busy bergelar final year student kononnya. Tapi, hari ini dengan rasminya saya mengumumkan.... *bunyi cak lempang lempong

Berakhirnya Last Paper!!

Yeah, apalah sangat habis last paper kan? Aku takdelah happy sangat nak habis belajar ni sebab aku lepas ni dah tiada peluang nak berkasih senda gurau dengan classmates aku, Cik Rumet.. huuu..sobs..sobs.. Hari ni takde lukis-lukis.. *Kesian kena baca panjang-panjang..

OK, disebabkan aku memahami gelora dan gelodak perasaan nak baca berkajang-kajang, nah!! Aku bagi entry special.. 5 tahun 5 bulan aku bersama mereka. Bukan sekejap beb..huu.. *kesat hingus.ceit! Gambo~~~

My Mentor & Classmates

Fuhh... Kesegaran Nafas dengan mentos

Sebelum ni, aku dok busy fasal Seminar Kajian Tindakan. Yeah, nak membentang tesis dengan bilangan kami yang 5 kelas ni, memang azab nak mengabehkannya. Ada 93 orang, 93 intervensi yang aku dengar. Antara peserta + urusetia seminar:

Sebahagian "budak" major prasekolah

Lepas tu busy annual dinner.. Dalam kebasahan hujan, kami meredah kepekatan malam:

Last Annual Dinner

Then busy makan-makan dengan girlfriends:

Makan Sampai Lebammm: Flamming Shah Alam
Sila abaikan pinggan yang tinggal kulit udang, mangkuk yang tinggal sisa sup & tom yam, meja yang macam baru lepas melepaskan kebuluran.. Sila abaikan.. hahahaha..

Mangsa Kelaparan.. muehehehe

dan akhir sekali, aku nak berkongsi kegembiraan sebab selama 5 tahun setengah ni aku tak pernah dapat.. sob.sob.. Banjir da blog ni dari tadi dok sob..sob.. Well, sebahagian kegembiraan aku kat sini ialah dapat Dean List.. Dean list kat sini sekitar 3.85 baq anggg!!

Aku selaku pelajar yang corot ni memang tak merasa la. Cuma rezeki aku tahun ni dan Cik Rumet. Sama main game, sama tidoq sampai kejung, sama dapat, kira okay la. Hehehe.. Alhamdulillah, rezeki..


Ok.. Rasanya cukuplah nak ganti update yang tertunggak

14 comments:

Syazwan Che Deraman said...

3.85?

wow!
at last dapat jugak.
tahniah.

tak dapat tengook isi udang.
huhuhu

marcella said...

syazwan:

tq..alhamdulillah..rezeki.. :)

itulah, tinggi kemain.susah nak daki.mujur aje marks praktikal nolong..hehe :)


isi udang dah kena baham..burpp

Farhana Sukre said...

selamat berpisah marcela....sobs sobs...

marcella said...

farhana:


selamat berpisah ana... sobs..sobs

Hazmin Hamudin said...

Tahniah sebab dapat dean list ye.. :)

Anonymous said...

i will miss u..
5 tahun 5 bulan kite bersama..
4 tahun kite jadi rumate,,, sejak 1 year degree,, macam2 kite tempuh sama2,, jgn lupakan saya ye rumateku sayang!!! love u a lot!!
sob!sob!sob!

marcella said...

hazmin hamudin:

thanks :)

marcella said...

cik rumet anon:

i will miss u too
saya takkan lupakan awak..
sobs..sob..sobs..
jahat!!

cik nurul said...

congratulation dear..
waaahhhh, dean list tu..
gempak n terror seyh... :)

marcella said...

cik nurul:

thanks..alhamdulillah..loh ain, rezeki tahun ni :)

tak terror pon, biasa-biasa je

Edy Fee said...

bestnye dh nak grad......all the best

kajaharuna said...

piwwit, dah nak habis belajar..

marcella said...

edy fee:


hahahaha...thanks..best??best lagi belajar la edy :)

marcella said...

kajaharuna:


piwit... alhamdulillah :)