Tuesday, 14 February 2012

Anime

Assalamualaikum..

Argh.. Aku menghapted sebab kekeringan idea mahu membuat kerja..hahaha.. Jadi, berehat sebentar bersama kit-kat..


AWAS: ENTRI MERUPAKAN KISAH BENAR

Ya.. Betul tu.. Tak dinafikan ramai yang suka tengok anime tapi ramai juga yang lebih rela layan jiwa-jiwa.. Aku layan semua.. Hehe.. So, kalau cakap pasal minat ni, tak kira umur. Begitu juga anime ni. Kenapa anime?? Lain takde ke??

Aku nak cerita pasal anime sebab ada seorang penjaga anak muid aku yang namanya ada unsur anime Naruto..Well, minggu lepas semasa aku dok ajar budak-budak ni, aku tanya la nama parents dorang. Heh, ramai yang tak ingat daripada yang ingat. Sampai kat sorang murid ni, D (nama pangkal) aku tanya

Aku: Siapa nama ayah D?
D: Ala, saya tak nak cakap. Nama ayah saya ada Naruto.
Aku: Ha? Kenapa? Cakap la. Mana cikgu nak tahu.
D: Tak nak. Malu..
Aku: Tak nak cakap takpelah. Tak payah sebut yang nama naruto tu. Nama ayah je..
D: Ala.. (gelak-gelak malu)
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
D: Saudin Sasuke

****** 
P/s: Bahaya juga nama gelaran dipanggil depan anak-anak.. 

9 comments:

semutsengal said...

Err,

nasiblah ayah aku bukan otomen.

Hans said...

simpati pada anak murid tu
:-)


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

marcella said...

anep:


hahaha..ko pun jangan wat gitu.. :)

marcella said...

hans:


tu la.. :)

semutsengal said...

lukis lagi plisss. tapi yang jelas.



HAHAHAHAHAHAHHA

marcella said...

anep:



yg jelas????hahahahaha..okeh2..sabar ek

Bidadari Syurga said...

hik hik hik.... mujur tak ditaruknya sinchan... haahhaahha

Marcella said...

bidadari syurga:



ha, tu yang parah tu.. tobat..hehehe

Nong Andy said...

ahahaha..

thanks 4 tis n3. aku dah tergelak di buatnya :D