Monday, 9 January 2012

Pekak

Assalamualaikum..

Hai uolls.. Cewah.. Erm semangat dibulan Januari, aku macam rajin update blog.. Percayalah, mulai 30 Januari, blog ini akan terbiar macam anak tiri. Makumlah, aku akan bizi praktikum. Sementara tengah free ni rajin la sikit menghapdetnya.. So what Memetik Durian??? Perlu ke kamu cakap?? Hahaha... *cukup intro setakat ini..

Oh ye.. Aku rasa masuk tahun 2012 ni aku macam sound trouble sikit.. Hahaha.. Kenapa??? U tengok, U paham la nanti.. Layann~~~~




*****

Ni contoh terdekat. Petang ni ada pasar malam. Macam biasa, aku dengan Cik Rumet memang kaki pasar. So, aku tanya la gini..

Aku: Petang ni ada pasar. Nak gi tak??
Cik Rumet: Pasar??  * (lupa dah,cuti sebulan lebih duk umah)
Aku: Ye.. Hari kan Isnin. Jom
Cik Rumet: Oh, sungguh.. Lupa.. Ok, Karang la.
Aku: Apa? SEKARANG???
Cik Rumet: KARANG!!!
Aku: Oh..Ok.. * (tersipu malu..hahahaha)


See... kronik sungguh..

14 comments:

bella heuheu ❤ said...

memetik durian perlukan extra cotton bud? taip ON CB and hantar ke 1234567890. heheheh :D

marcella said...

bella heuheu:


erm..mungkin...

ok, nnt nk try ON CB tu...hahahaha

Anif Abdullah| AA said...

haha... lawak :)

vampire's lovex said...

hahaha.. bizi sgt smpai x sempat cuci tlnga ehhh.. kikiki..gurau je :P

marcella said...

Anif Abdullah:


:) suka ae??? ish..

marcella said...

vampire's lovex:


Itulah pasal...nak ergi wat rawatan spa telinga la..ada ke???hahahaha..

run aziluz said...

tak korek telinga betul2 ni :P

btw, thanks sebab komen tulisan aku -- hati dipotong dadu kat s7w tu (:

marcella said...

run aziluz:



hahaha..mungkin..


tahniah..citer tu best

semutsengal said...

cikgu BM, mana reti bahasa pasar ni,


kankankankan?

marcella said...

anep:



eh,aku tak guna bahasa pasar la..hahaha

محمد رازيق said...

hehe.. lawak entry.. nice. free2, jmput singgah blog, jmput bc entry HUKUM MANDATORI??

marcella said...

mohd razik:



thanks..insyaAllah.. :)

Anonymous said...

cik cuzz: btmbh koleksi budek putu ne endon...hahahaha

marcella said...

Cik Cuzz:



ko la penerajunya dulu kan.. hahahahahahahahahahahaha..uhuk,uhuk..


:) peace yo