Friday, 4 November 2011

Salam Aidil Adha

Assalamualaikum..

Quick update..


Hari ni aku akan mengikut Cik Rumet pulang ke Kampung halamannya di Kuala Terengganu.. Orang kata raya Qurban di Pantai Timur ni best, meriah... So, aku nak rasa pengalaman tu sendiri. Maklumlah aku ni orang selatan, so raya qurban ni biasa-biasa je..

Bus akan bertolak jam 12 tengah hari di Hentian Bas Putra.. Okay, gua nak chow dulu..tatata...


Selamat Menyambut Hari Raya Qurban..

12 comments:

semutsengal said...

waaa,

semoga selamat smpai yaa. Nak kirim kepok lekong 34 kilo boleh ?

sergeant keroro said...

meh beraye kat rumah keroro, hehe XD

Juliet_iRa~" said...

salam aidiladha..:d

pss : jemput join my GA! nt boleh dpt ole2 CAMERON..:D

fadh leyanie said...

Salam Aidiladha :P makan daging banyak2.

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

im covered with flesh and blood!!

Marcella said...

anep: thanks..

banyaknya..34 kilo??? nak meniaga ke?? hehehe

Marcella said...

keroro: alamak..tak sempat la..cuti kejap je.. :)

Marcella said...

juliet ira:thanks..

Marcella said...

fadh: bukan daging je..sume makanan aku sebat..aisehmen..

Marcella said...

roy: lu memang hebat... :)

k.h.a.l.i.l.a said...

slamat hari raya marcella ^_^


nak mntak tlg boleh? vote sy kt link ni kalau sudi. huhu... available smpai 14 nov 2011 je. TQ

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=275396459166164&set=a.275394759166334.63684.165933393445805&type=1

Marcella said...

khalili:

boleh..tapi sy xde FB la...