Monday, 25 July 2011

Kemenangan Pertama

Alhamdulillah....

Itu je yang mampu terucap apabila terbaca yang Memetik Durian ni menang dapat nombor 3..hehehe... Apa mau kecoh?? Eh,eh... Aku tengah gumbira ni..

Semenjak aku berblog, masuk contest, ni kemenangan yang pertama dikecapi.. Wah, bahagianya.. Macam budak-budak dapat makan ice-cream sebelum balik sekolah, macam tulah perasaannya.. Rasa macam ak melompat-lompat dengan bola getah yang besar tu.. Tapi, rilex la kan.. "Bertenang"...tu ayat yang selalu aku pesan kat budak-budak.. ecece..

Gambaran Melompat dengan Bola Getah..Best tu!!

Terima Kasih kepada Dr. Siti Hamidah kerana telah memilih diri ini. Keputusan yang betul tu. Hahaha.. Ehem,ehem..jangan suka sangat..

Menang apa?? Menang bagi contest "Memori Yang Tidak Dapat Dilupakan Sewaktu Kecil"..

Akhir kata, terima kasih kerana sudi membaca, mengomen dan menyokong memetik durian.. =)
*****
p/s: dapat berita gembira time penat-penat, hilang semua penat..=)

8 comments:

. said...

tak nak komen..nak kutip durian..handsome jgak member saya tu.heheh

Marcella said...

syazwan:hahaha..kutip la..banyak lagi ha..yeke hensem??rupa tak penting..ecece...

muhamad hanif said...

whahahahaha, untunglah..

lallalalala =)

sergeant keroro said...

tahniah!! XD

p/s : tak sempat join pon :P

Marcella said...

anip:rezeki..alhamdulillah..


sarjan keroro:takpe..len kali join contest lain..=)

chae ra said...

entry best tu yang bleh menang..
btw..tahniah!!

mykhalis said...

tau takpe..nk menang bukan senang.. ramai pesaing.. tapi kalau dah menang mmg best gile.hehe

Marcella said...

chae ra:terima kasih....


khalis:hehehe..tu yg gembira tak terkata..=)