Monday, 11 July 2011

Bahagianya Hari Ini!!

Bahagia

Itu je yang mampu terluah selepas selama seminggu aku ni busy mengalahkan boss besar.. Mana tidaknya.. Keluar hostel 6.30 pagi, sampai hostel 8.30 malam.. Tak nampak matahari.. Semuanya gara-gara latihan sukan yang telah pun selesai pada Khamis dan Jumaat yang lalu.. Hari ini

CUTI!!!!

Apa yang boleh buat time cuti-cuti dan orang lain sibuk pergi kerja, kuliah dan sekolah?? 

1. Meng-update blog
Dah macam anak tiri blog ni. Terabai.. Maaf semua pembaca, pengomen dan followers.. Tak sempat nak hupdet..


2. Laundry
Kebizian yang melampau telah menyebabkan ketidaksempatan untuk membasuh.. Laundry Time!!


3. Library
Memandangkan esaimen harus dibuat semasa menjalani praktikum, maka haruslah ke pusat sumber untuk mencari bahan rujukan..


Itu sahaja yang mampu dilakukan memandangkan date dengan partner tinggal beberapa minit sahaja lagi. Lewat nanti makan amarah pula..Choww...=)
*****
p/s:tak sempat nak lukis banyak-banyak..masa ni pun curik-curik je..=)

13 comments:

sergeant keroro said...

hehe, cepat lah habis praktikum XD

p/s : rindu tengok lukisan comel ;p

muhamad hanif said...

AHHAHAHAH,

rindulah nak petik durian sama-sama ;)

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

hehe..take ur time..akn tggu durian runtuh dr pokok nih :D

Sang Pencinta said...

hehehhe

cian, tapi usaha tangga kejayaan.. penat sekarang besok hohoho.. yearghh

Marcella said...

sarjan keroro:7 minggu lagi praktikum..rindu nak tengok alien jugak..=) hehehe..


anip:hehehe..lepas ni kita petik sama-sama ye..rindu juga nak baca cerpen ko tu..=)


fee hafeezah:tq2..durian runtuh??tak dan runtuh dah kena petik..=)


pencinta:betul3..penat sekarang,esok tido puas2..hahaha (takde kaitan)..

Far8 budak baik said...

wehh durian byk gile kan
keje kau time cuti..
kesain gile..
nnti aku jadi
org gaji kau jelas..
senang cite..
hahahahaa =p

Marcella said...

far8 budak baik:kau nak jadi org gaji???boleh..takde hal punya..jgn mintak gaji mahal2 tau..tak mampu nak bayar..=)

fyna said...

alololo....
cian die bizi.


nice kartun tue..
hehehe...
tomey~

vampire's lovex said...

rajin betol ke library...

syabas !! hehe

selamat berbahagia di hari bahagia... hihi

Bella Bell said...

saya pon busy... huhuu!!!~



^^

Shawn Razaleigh said...

betul2 busy dia ni.hehe

pandangkedepan said...

nape petik durian x ade dlm list...:P

Marcella said...

fyna:tq..=)


vampire's lovex:gi library tu semua terpaksa je tu..takda maknanya rajin..hehe..


bella:bz kan???paham..paham..


shawn:tu la...boss besar pun tak bizi cenggini tau..


pandangkedepan:sebab bizi sgt...=) hehehe..