Thursday, 23 June 2011

Procastination is a thief of time

Biar yang lain berbicara menterjemahkan segalanya...cewah!!

*****
Make Hay While The Sun Shines

Time and Tide Wait For No Man

Never Put Off Till Tomorrow What Maybe Done Today
*****
p/s: jangan suka bertangguh.. Bahaya..
Dah bertahun aku tak speaking..

13 comments:

deeya said...

haaa kan ..

laen kali jngan tangguh2 kerja lagi k sayam .
takpe2 ! arini jatoh , esok bangon balik =)

muhamad hanif said...

hahhaha..

tulah, lain kali malam tu dah sediakan semua..

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

hehe..buruk padahnya, tuh sebab kena prepare awal, kita tak tau ape akn jadi masa hadapan, kan dah blackout..nasib lah kan..hehehe..mesti serik dah nak tangguh2 kan? :)

Sang Pencinta said...

best. ada trademark sendiri. kekalkan.. keep it up...

perghhhh kalah apek, mamat khalid, ahmad idham jadi pengkritik..

bukan bg kritik, jum sama2 kita kasi best N3 kita.. wa bnyk idea lepas singgah sini... kaki ciplak la katakan hahaha..
joking..

ChentaEty said...

comel and best la...entry awk ney..good work..;)

Syazwan said...

haaaa..tula padahnyabuat keje last minit!
jngan amalkan!

Bella Bell said...

hahhahaa.. kelakar la awak ni.. adehhh.. guling2 atas meja saya gelak tau.. huhuu~~

lain kali jangan buat kerja last minute.. kan? :)



^^

amniey91 said...

nice story...hihi..
cik Am singgah n follow ye..;)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

hehehe kesiannya dia... apa2pun mak suka blog adik ni.. ini entry istimewa utk adik..http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/06/memetik-durian.html

Marcella said...

deeya:betul tu..thanks.

anip:tobat dah..sekarang,seminggu lebih awal,buat stok iron baju..hehe

fee:betul tu.serik sangat.kira fobia la dengan blackout ni.

pencinta:hebatlah..juri baru..i sayang u lebey la gini (kipas,kipas)

chentaEty:thanks..=) kembang kejap..hehehe

syazwan:baik boss!!aii,aii kapten..=)

bella bell:guling atas meja??hebak!!dasat sungguh.ye,tak buat lagi dah..taubat nasuha dah (bukan pakcik nasuha) hehehe..

amniey91:thanks laling..

Marcella said...

mak dara:thanks2..baca dah..terharu sangat2..thanks..

sergeant keroro said...

hehe, kero dah biasa tak gosok baju lek jek :P

Marcella said...

sarjan: dah biasa takpe la..tak biasa ni mau meraung..hehehe..tapi lelaki memang normal tak iron baju..laki ni fikiran simple je..bagus..