Monday, 6 June 2011

Happy Birthday Cik Mak & Enchek Abah

Happy Birthday!!

Hari ini adalah birthday Cik Mak dan Enchek Abah.. Ye, tarikh lahir mereka adalah sama (tahun je lain)..

6 Jun

Jadi, Selamat Hari Lahir. Semoga panjang umur, murah rezeki (dapat aku kelepet sikit, hehehe), di kurniakan kesihatan yang baik, di permudahkan urusan dunia dan akhirat

Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan abah dan emak..
Allah selamatkan kamu..
Kek betul takde
*****
Hadiah lambat sikit ye..terimalah pelukan kasih sayang sebagai hadiah dulu..Kasih Sayang~~
p/s: Nak cari yang sama tarikh jugak la..kui,kui,kui.

4 comments:

Bella Bell said...

wahhh.. best la besday jatuh pada hari yang sama.. hehehehe!!~


happy birthday buat emak dan ayah awak.. semoga di panjangkan umur dan di murahkan rezeki.. aminn :)

Marcella said...

Bella: amin..terima kasih..best??ye kot..hahaha..

AtiQah_iTa said...

birthday tarikh yg same?
wow, boley celebrate together2la..=)
Kirim salam mak n ayah..

Marcella said...

atiqah_ita:ye..sama..kagum kan??insyaAllah..