Wednesday, 22 June 2011

Balasan

Pernah tak dengar:

Buat baik, dibalas baik.
Buat jahat, dibalas jahat..

Ready, ready
Baa!!
Agak seram suasana (2.30 pagi) ok..
Baa!! Amek ko!!
*****
Setiap perbuatan pasti ada balasan!!

*****
p/s:kalau lemah jantung, lemah semangat, jangan main terkejut-terkejut ni.. Takut terkojat!! Lemah pemikiran takpe..

26 comments:

sergeant keroro said...

hahaha XD

opocot terkejut mak kau :P

p/s : buat pop-up komen la senang :)

Marcella said...

sarjan:ecece..melatah pulok..
guane nok buak tu??dop panda..=)

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

Hehehe..comel lah.. dulu kita pun selalu wat camtuh kat adek..hehehe..sekali kita pun terkena balik..btw, entri nih bawak kita terkenangkan zaman kanak-kanak...weee~ RENDU :)

Aku... aKu... akU... SaNg PencINTa said...

hahhahah... layan... macam berkaitan dengan diri sendiri jak nih haha..

request, joint bwh nih hehhe kalu ada masa free..

http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/jom-kita-main-main-di-bulan.html

Marcella said...

fee:sama la..hehehe..

pencinta:haha..betul la kot..=)

RepublicAku said...

kalau aku kompom dah kena buku lali dgn aku...keh3

Liyana Yuyu said...

Amboii dekat jamban pon jadi, ngeee.,comeii~

Latest Entryy: Usha cara Melamar yang kompem di-approve

Marcella said...

republicAku:tak mau la main-main gitu,nanti makan buku lali..tobat,tobat..=)

Liyana Yuyu:toilet lah tempat paling strategik nak main sergah-sergah sebab banyak port nak sembunyi..

Bella Bell said...

haaaa!!! ocopot mak lu... hahahhaa!!~


^^

Marcella said...

Bella Bell:ni mesti kaki sergah orang juga ni..kan??hehehe..ke selalu jadi mangsa sergahan??

ghost writer said...

lama aku fikir pasal kartun ko nih...haha!

hana sudradjat said...

satu soalan:apakah bintik2 kat lantai tu? hehe

Marcella said...

ghost writer:haha..pikir lagi..mahap la kena fikir lama2..(maksud tak sampai agaknya..aiseh..)

hana sudradjat:bintik2 itu ialah.....tapak kaki..nmpk mcm apa??tercicir ke??hehehe..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

alolololo tomeinyerrrr heheheehehe

Marcella said...

Mak dara:tomeii cam kita-kita la kan..=) hehe..mekasih2..

Anonymous said...

moral of the story jgn usik cik rumate... hehehe
cik rumate ke tu???

Mehmed - said...

haa terkejut beruk. dah kena sampai menangis,kesian kan. Ahaks!

Marcella said...

anon:baiklah..(cam beta tak tau kamoo sape)hahaha

mehmed:tu la..tak sangka kena bang bang boom..

syrupmasin said...

wuahahaha..gile kesian :D

Marcella said...

syrupmasim:kesian kan...jangan suka sergah2..nanti kena balik..

sengat said...

baaaa!!!!! tepanjat x??? hehehe wah harii ni sengat dah jadi pemungut durian jugak!

Marcella said...

sengat:haa~~~terperanjatnya...kus semangat..thanks..jom pungut durian banyak2..

Shawn Razaleigh said...

seb baek tak tokoncing lagi sekali ye dak? hehe

Marcella said...

shawn:ye..boto tu..kalau tekoncing,toya je la..hehehe..

HonEyBuNNy said...

hehe...

suka la entry neh...

buat baik berkali2...buat jahat jangan sesekali...ehhe

Marcella said...

HoneyBunny:betul..bijaknya!! dapat 10 markah.. tapi kadang-kadang buat jahat takpe..hehehe